Сър Алекс: Бербатов все още не е играч на Фулъм


Н. Гавазов

Сър Алекс: Бербатов все още не е играч на Фулъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс подхвърли възможността, че Димитър Бербатов може да се върне в Тотнъм. Както е известно, българинът няма бъдеще на „Олд Трафорд" и от два дни в медийното пространство се носят какви ли не слухове относно бъдещето на нападателя, включително снощи се появиха съобщения в някои български средства за масова информация, според които Митко вече е играч на Фулъм.

Всички те са базирани на оптимистичното изказване на мениджъра на „котиджърсите" Мартин Йол, който изрази увереност за завършване на сделката по привличането на играча преди края на трансферния пазар.

Въпреки това, Сър Алекс заяви по време на днешната си пресконференция, че сделката не е завършена и все още е под въпрос.

„Не знам какво се случва. Той все още не е отишъл там и аз не знам нищо за него, нямам контакт с него. Смятахме, че е в Италия, но се оказва, че може да бъде навсякъде. Не бих се изненадал, ако е в Тотнъм. Има всякакви слухове около него. Аз не мисля, че всичко е уредено с Фулъм". Заяви Сър Алекс.

 

  Сподели
205