Челси има намерение да закупи Шюрле и да продаде Стъридж


Н. Гавазов

Челси има намерение да закупи Шюрле и да продаде Стъридж

Ако финалното предложение на Челси в размер от 20 милиона паунда за покупката на атакуващия полузащитник на Байер Леверкузен бъде прието, то „сините" ще могат да обсъдят евентуалната продажба на нападателя Даниел Стъридж в Ливърпул, съобщава The Guardian. Както е известно, по-рано през лятото „аспирините" отклониха офертата на „аристократите" в размер на 16 милиона паунда. В последния ден на трансферния пазар Челси ще направи последен опит да получи Шюрле, който според слуховете желае да дойде на „Стамфорд Бридж".

Ако трансферът на немския национал стане факт, тогава лондончани ще помислят върху продажбата на Стъридж, който е желан от наставника на Ливърпул Брендън Роджърс.

Треньорският щаб на Челси продължава да не вижда в Стъридж централен нападател, а го смята за по-подходящ на фланга, където миналата година Даниел игра. Там обаче в момента конкуренцията е много голяма и едва ли играча ще има възможност за много изяви през сезона.

В същото време снощи Керъл премина в Уест Хем и по този начин в състава на Роджърс се образува празно място, готово да бъде попълнено от Стъридж.

 

  Сподели
74