Трансферът на Бербатов във Фулъм все още не е сигурен


Н. Гавазов

Трансферът на Бербатов във Фулъм все още не е сигурен

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол даде своя коментар относно евентуалното подписване с нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Както е известно, българина се подложи вчера на медицински прегледи и ако те се окажат успешни, той ще сложи подписа си под договор с „котиджърсите". Някои медии, включително и български побързаха още снощи да обявят, че Митко е подписал с Фулъм, но наставника на лондончани опроверга тази информация.

„Бербатов завършва медицинските прегледи и ако всичко е наред, той ще стане наш играч. От него се интересуваха много клубове, но ние успяхме да ги изпреварим. Бербатов винаги се е намирал в нашия списък. Преди няколко месеца се опитахме да го привлечем, но тогава не успяхме. А сега дойде този момент, когато той трябва да вземе решение", цитира официалния сайт на Фулъм думите на Йол.

До този момент никъде официално не е обявено, че българина е преминал успешно медицинските прегледи - както е практиката в повечето случаи и всичко до момента е само в сферата на слуховете.

  Сподели
229