Венгер: Головете ще дойдат


Н. Гавазов

Венгер: Головете ще дойдат

След нулевото равенство със Стоук Сити мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази увереност, че с времето чувството за гол ще се завърне в неговия отбор. Както е известно, отначало със Съндърланд, а сега и със Стоук Сити „артилеристите" напускат терена без вкаран гол. Голяма част от феновете свързват това обстоятелство с продажбата на Робин ван Перси и с липсата на обиграност на новите попълнения.

Венгер обаче вижда и позитивни моменти в играта на своя отбор. Мениджърът се радва, че неговите възпитаници отново не са допуснали гол, а попаденията ще дойдат сами.

„Аз смятам, че като цяло ние показахме достойна игра. При нас не възникнаха проблеми в отбраната и имахме положения, които не бяха използвани. Изпуснахме своите шансове, но при това играхме достойно, доминирайки над противника. В играта ни имаше много позитивни моменти", заяви Венгер за Sky Sports.

„Негатива е в това, че не успяваме да вкараме в два поредни мача, но аз съм убеден, че головете ще дойдат. Имаме много нови футболисти и за да се насладим на тяхното взимодействие в атакуваща игра е нужно повече време", каза още наставника на Арсенал.

 

  Сподели
82