Харт преди мача с Ливърпул: Керъл е страхотен


И. Ангелов

Харт преди мача с Ливърпул: Керъл е страхотен

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт похвали Анди Керъл преди срещата на своя тим с Ливърпул, като според него младият нападател може да повлияе много над своя тим. Уест Хем и Нюкасъл Юнайтед не успяха да спечелят трансферна битка за играча, който остана на "Анфийлд" това лято.

The Mirror цитира: "Ясно е, че в момента той има проблеми с мениджъра в Ливърпул, но това се случва във футбола. Аз го подкрепям да успее, каквото и да се случи. Ако остане в Ливърпул, няма причина да не е титуляр и всичко да е наред. Той е страхотна придобивка за всеки отбор."

"В момента играта е такава, че не трябва да играеш с високи нападатели. Но има много отбори, които играят така. Анди има талант, не само да рита, но и да играе с глава. Той просто е по-добър от много други в това отношение, ако не и от всички останали."

"Не мисля, че защитниците искат да играят срещу него. Когато играе, ти знаеш, че ще имаш проблем. Той може да не задоволява всички, но той работи добре, здраво. Обича да се втурва в атака и дава всичко от себе си. Вкара ми два гола преди на "Анфийлд"."

  Сподели
73