Ван Перси и Кагава с първи попадения при победа на Юнайтед (видео)


В. Мухарски

Ван Перси и Кагава с първи попадения при победа на Юнайтед (видео)

С голове на новите попълнения Робин ван Перси и Шинджи Кагава Манчестър Юнайтед се наложи над Фулъм с 3:2 в мач от втория кръг на английската Висша Лига. Доста интересно бе и на трибуните. Олимпийският рекордьор на 100 метра Юсейн Болт подкрепи любимия си Манчестър Юнайтед по време на двубоя. Ямайският спринтьор изгледа срещата на „Олд Трафорд“, а преди началото на двубоя получи фланелка на „червените дяволи“.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Fulham - Old Trafford

Гостите откриха резултата още във втората минута чрез Деймиън Дъф. Брайън Руис изпълни фаул, като реши да подаде по земя към точката на дузпата, където Дъф бе  непокрит. Той веднага стреля и прати топката до гредата за 1:0.

Robin van Persie, right, opened his account for Manchester United

В 10-ата минута Патрис Евра центрира в наказателното поле, а там новото попълнение на "дяволите" Ван Перси изпревари защитник на гостите и с удар от воле засече топката по зрелищен начин и я прати в мрежата - 1:1.

Manchester United's forward Robin van Persie (L) scores

В 35-та минута се стигна до изпълнение на корнер пред вратата на Фулъм. Клевърли  стреля силно и след като Марк Шварцер не успя да я улови, другият нов играч на Юнайтед - Шинджи Кагава без проблеми реализира за 2:1. До края на първата част зрителите на "Олд Трафорд" станаха свидетели на още един гол за Юнайтед. Той бе дело на Рафаел в 41-ата минута, а с асистенция се отчете Ашли Йънг - 3:1.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Fulham - Old Trafford

Гостите успяха да намалят резултата, но това стана с автогол на Видич. В 64-та минута, след центриране от крилото Давид Де Хеа излезе неразчетено да боксира топката, а Видич го изпревари и в опита си да изчисти, вместо това я засече в собствената си мрежа и оформи крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103