Ди Матео доволен от опциите в атака


И. Ангелов

Ди Матео доволен от опциите в атака

Босът на Челси Роберто Ди Матео вярва, че тима има достатъчно опции в атака, макар да притежава само двама типични нападатели. Ди Матео позволи на Дидие Дрогба, Никола Анелка и Ромелу Лукаку да напуснат това лято, като остави в тима само Фернандо Торес и Даниел Стъридж.

"Аз съм щастлив с това, което имаме в момента. Вече казах, че в някои области сме недостатъчно, но подписахме добри играчи и съм сигурен, че те ще вкарват за нас. Имаме двама много добри нападатели, които съм сигурен, че ще вкарват."

"Фернандо започна сезона добре, вкара миналата седмица. Ще трябва и другите да допринесат - Хуан Мата, Оскар, Еден Азар. Франк Лампард винаги вкарва, Рамирес вкарваше в края на миналия сезон. Мисля, че ще трябва да разнообразявам с тях. Подписахме с много резултатни халфове и те ще помогнат."

"Оскар и Азар пристигнаха в голям клуб и очакванията са високи, има напрежение над всички, не само над мениджъра, но над целия тим. Трябва да започнем добре и да помогнем на новите да се адаптират възможно най-скоро, за да може те да започнат да изразяват себе си и качествата си."

  Сподели
65