Ван Перси: Детето в мен изрева Юнайтед


И. Ангелов

Ван Перси: Детето в мен изрева Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси настоя, че няма лоши чувства между него и стария му отбор Арсенал. В пресконференция днес се разкри, че номерът, който ще носи звездата в първия си сезон е 20-ти, който принадлежеше на Фабио миналата година, преди той да замине под наем в КПР.

"За мен няма лоши чувства с Арсенал. Никой не ми е ядосан и аз не съм им ядосан. Арсенал е част от живота ми. Те се отнасяха страхотно с мен. Не гледахме в една посока в бъдещето - това е част от живота."

"Когато трябва да правя големи решения в живота си аз слушам малкото момче в мен. Това малко момче сега крещеше 'Манчестър Юнайтед'. Манчестър Юнайтед произвежда футбол. Това е перфектното място за мен."

"За мен ще е голямо предизвикателство да опитам да върна титлата тук заедно с останалите от тима. Всеки човек тук много ми помага. Това е като клуб-семейство. Това е голямо предизвикателство за мен."

"Уейн Рууни е световна класа. Скоулс и Гигс са световна класа и го доказват вече 20 години. Те имаха голямо действие над отбора. Това е предизвикателство за мен, и го очаквам с нетърпение. Горд съм, че съм тук и искам да постигна много."

  Сподели
158