Анхело Енрикес: Сякаш сънувам


Н. Гавазов

Анхело Енрикес: Сякаш сънувам

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Анхело Енрике заяви, че е изпълнил мечтата си да играе в голям отбор и призна, че случващото се от него му прилича на сън, от който не желае да се събуди. Известно е, че между „червените дяволи" и Универсидад де Чили има подписан предварителен договор още през 2009 година и както FUTBOL TV съобщи в края на миналия сезон, ръководството на клуба от „Олд Трафорд" реши да активизира опцията за покупката на нападателя.

Това стана факт миналата седмица, а появилите се съобщения в пресата за интерес на Сити към младия чилиец се оказаха поредните слухове пускани от средствата за масова информация, тъй като много преди днешния ден има постигната договореност между двата клуба и играча.

Във вторник Енрике премина успешно медицинските прегледи, а днес даде първото си интервю на английска земя като футболист на Юнайтед.

„Аз съм много щастлив, че стигнах до тук, защото изпълних една моя мечта, а именно да играя в голям клуб какъвто е Манчестър Юнайтед. Все още не мога да повярвам какво се случва и всичко ми прилича на сън, от който не искам да се събуждам. Стадионът, играчите, публиката - тези неща съм ги гледал само по телевизията, а сега аз съм част от това. Няма как да пропилея тази възможност. Бъдещето ми? Искам да играя за първия отбор на Юнайтед. Всичко друго е на заден план", заяви Енрике за Magic 1152.

 

  Сподели
82