Белгийски национал твърди, че е в контакт с Арсенал


Н. Гавазов

Белгийски национал твърди, че е в контакт с Арсенал

Белгийският нападател Кевин Миралес твърди, че неговият агент е разговарял с представители на Арсенал за възможен трансфер на „Емирейтс", но намекна, че препъни-камък в евентуалната сделка може да бъде сумата от 8 милиона евро, която е фиксираната в договора му с Олимпиакос като клауза по освобождаването му.

Както е известно, спекулациите за евентуалното преминаване на белгийския национал на Острова се появиха още в средата на миналия месец и той е свързван с интерес от страна на Ливърпул и Арсенал, като позициите на последния клуб са значително по-добри от тези на колегите им край река Мърси.

Във вчерашното си интервю за Sky Sports Миралес отново даде храна на спекулациите, подчертавайки че няма нищо против да продължи кариерата си в Арсенал.

- Възможно е да дойда и да играя във Висшата лига, но трансферът е много труден за моя отбор и президент.

- Но желаете да дойдете и да играете във Висшата лига за Арсенал? Познавате се с Вермаелен, той не е ли разговарял с вас по този въпрос?

- Томас се представя много добре в Арсенал и сега голяма част от класните белгийски играчи се намират на Острова. Това е добре за мен, за моето семейство и като цяло е една добра възможност. Но не знам, всичко е възможно.

- Разговаряли ли сте с Арсенал?

- Мениджърът ми да. С мен? Не.

- Вашият мениджър е разговарял с тях (Б.ред. Арсенал)?

- Да.

- Това означава, че всичко може да се случи?

- Да, това е така.

- Но вашият клуб е Олимпиакос и може би в момента цената ви е твърде висока?

- Моята клауза е 8 милиона (Б.ред. вероятно евро). Не знам. Мениджърът ми ще ми каже да замина, ако това е добре за мен.

 

  Сподели
191