Рууни е доволен от взаимодействието си с Кагава


Н. Гавазов

Рууни е доволен от взаимодействието си с Кагава

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни призна, че е доволен от подобряване на взаимодействието си на футболния терен с новото попълнение на отбора Шинджи Кагава. В събота вечер „червените дяволи" проведоха приятелски мач срещу Хановер 96, побеждавайки немски тим с 4:3. Рууни оформи дубъл, а Кагава отбеляза победен гол.

По такъв начин за една вечер Юнайтед вкара повече голове, отколкото в петте си предишни срещи от подготовката за новия сезон. Рууни смята, че увеличената резултатност е вследствие на подобряващото се взаимодействие с Кагава.

„От време на време бяхме небрежни. Можехме да играем по-добре в отбрана, но в някои епизоди бяхме много добри. Вкарахме четири гола, а именно това ни липсваше в предишните мачове. Великолепно е, че вкараните голове се върнаха към нас в навечерието на старта на сезона", заяви Рууни след снощния мач.

„Да играе заедно с Кагава е забележително. Той е много умен играч. Хора като него, заедно с Чичарито и Том (Б.ред Клевърли) са способни да вземат топката и да направят играта. Тази вечер това работеше добре", допълва нападателя.

 

  Сподели
68