Сър Алекс: Надявам се, че Ван Перси ще бъде наш


Н. Гавазов

Сър Алекс: Надявам се, че Ван Перси ще бъде наш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън потвърди, че неговия клуб е направил ново предложение за покупката на нападателя на Арсенал Робин ван Перси и изрази надеждата си за успешен край на сделката. В сряда Manchester Evening News съобщи, че трансферът на холандския национал на „Олд Трафорд" ще бъде завършен до часове.

След снощния приятелски мач с Барселона в Гьотеборг, Сър Фъргюсън бе принуден да коментира тази информация, признавайки че Юнайтед действително е подобрил своето предложение за холандеца.

„Направихме предложение за Ван Перси. По-рано те се опитаха да се договорят с други клубове, но ние сме твърдо настроено да получим своето. Надявам се, че нещата ще се развият в тази насока", цитира Sky Sports думите на Сър Алекс.

В сряда Манчестър Юнайтед претърпя още едно поражение, този път в борбата за подписа на Лукас Моура. Талантливият бразилец ще премине в ПСЖ, който според шотландския специалист е предложил напълно безумни пари за играча на Сан Пауло.

„На мен ми се струва малко странно, че този клуб се е съгласил да заплати 45 милиона евро за 19-годишно момче. За последния месец те хвърлиха 150 милиона паунда. Както знаете, на това нещо може да попречи единствено УЕФА", завършва наставника на Юнайтед.

 

  Сподели
314