Официално: Суарес подписа с Ливърпул


Н. Гавазов

Официално: Суарес подписа с Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес подписа с мърсисайдци нов дългосрочен договор, информира официалния сайт на клуба. Новината не е изненадваща, след като по-рано днес стана ясно, че уругвайският национал е съгласувал условията по новия си контракт, според който той ще стане най-скъпо заплатения играч в клуба след Стивън Джерард, Пепе Рейна и Глен Джонсън.

Минути след като сложи подписа си, Суарес заяви пред клубната телевизия, че се чувства щастлив, че е футболист на Ливърпул и благодари на „червените" фенове за подкрепата към него.

„Това е много важен момент за мен и аз се чувствам щастлив с новия си договор. Щастлив съм и извън терена, защото хората на Ливърпул са добри с мен и моето семейство. Опитвам се да дам най-доброто от мен и когато си щастлив извън терена, ти си щастлив и на терена. Искам да благодаря на феновете, защото те са нашия 12-и играч. Привържениците на Ливърпул са невероятни. Преди пет-шест години можех да гледам само по телевизията стадиона и клуба, а сега играя тук и феновете ми помагат. Това е много важно за мен", заяви Суарес.

„Радвам се. Когато имаш възможност да работиш с играчи от световна класа, това е фантастично. Имаше няколко клуба, които се интересуваха от него, но всичко свърши добре и той се ангажира с клуба в дългосрочен план", заяви от своя страна мениджъра на тима Брендън Роджърс.

 

  Сподели
76