Видич щастлив със завръщането си


И. Ангелов

Видич щастлив със завръщането си

Неманя Видич заяви, че е щастлив да се завърне отново в игра за Манчестър Юнайтед след 8 месеца отсъствие. Той знае, че ще трябва да работи много здраво в идните седмици, за да настигне останалите от групата, но капитанът е доволен от това и заговори пред клубната телевизия:

"Чувствах се добре. След 8 месеца без игра е очевидно, че ще трябва да поработя над позиционирането си, а и все още не съм в добра форма. Но съм доволен. Коляното ми бе добре, чувствах се добре и надявам се по-добре следващата среща."

"Контузията бе разочароваща, знаех, че няма да играя 6 месеца. Опитах да извлека максимума от това, да работя здраво и да се завърна в добра форма. Това бе целта ми и работех добре с възстановяването. Трудно е, но това е част от кариерата. Всеки спортист рискува контузии и след като преминаха очаквам добри дни пред себе си."

"Мачът с Волеренга мина добре, ясно е, че се появиха много хора за първи път в предсезона, аз съм сред тях. Това бе добър тест. Резултатът не бе очакван, но имахме шансове и не вкарахме. Мисля, че това бе добър мач и добър тест."

"Мачът с Барса ще е труден. Това отново ще е добър тест. Трябват ни такива мачове преди началото на лигата. Знаем, че е приятелски и не се брои за трофеите, но миналата година ги победихме в приятелската среща, а загубихме финала."

  Сподели
179