Ливърпул дава 25 милиона за двама халфове


А. Павлов

Ливърпул дава 25 милиона за двама халфове

Италианската Интернет страница calciomercatonews.com твърди, че Ливърпул е отправил официална оферта за звездата на Болоня Гастон Рамирес. Предложението, което "червените" са изпратили на италианския клуб, е в размер на 12,5 милиона паунда. Според calciomercatonews.com тази сума няма да убеди Болоня да продаде Рамирес. Все пак на Апенините се говори, че оферта от порядъка на 14 милиона паунда плюс евентуални бонуси от представянето на халфа ще бъдат достатъчни, за да доведат Рамирес на "Анфийлд".

Уругвайският полузащитник вече е свободен да подрежда бъдещето си, след като тимът на неговата страна отпадна от футболния турнир на Олимпийските игри в Лондон.

От друга страна, вестник "Саут Уелс Ивнинг Поуст" пише, че халфът на Суонзи Джо Алън се приближава към трансфер в Ливърпул. Алън вече е договорил личните си условия с мърсисайдци по доста изгоден във финансово отношение договор. Сделката за уелския национал обаче все още не е завършена заради липсата на споразумение между Ливърпул и Суонзи относно трансферната сума. Ливърпул е сложил на масата за преговори оферта от 12,5 милиона паунда плюс отдаването под наем на играч (предполага се, че това е Джонджо Шелви), на което, според "Саут Уелс Ивнинг Поуст", "дъ суонс" все още не са отговорили официално. Смята се, че на "Либърти Стейдиъм" искат 15 милиона паунда за Алън.

  Сподели
148