Дейли Мирър: Сити подготвя шокираща оферта за Игуаин


А. Павлов

Дейли Мирър: Сити подготвя шокираща оферта за Игуаин

Авторитетният английски вестник "Дейли Мирър" пише, че Манчестър Сити се готви да отправи предложение от 35 милиона паунда за нападателя на Реал Мадрид Гонсало Игуаин. Както е известно, доскоро мениджърът на Сити Роберто Манчини се опитваше да привлече звездата на Арсенал Робин ван Перси, но, изглежда, холандецът няма да премине в английския шампион, и затова "гражданите" вече са започнали да се оглеждат за други варианти. Изпълнителният директор на Сити Брайън Марууд подкрепя привличането на Игуаин.

24-годишният аржентинец също така е трансферна цел на Челси и Тотнъм, но богаташите от Манчестър Сити разполагат с нужната финансова мощ, за да издухат тяхната конкуренция.

Така само в рамките на два дни "гражданите" бяха свързани първо с нападателя на Порто Хълк, а сега и със стрелеца на Реал Мадрид Гонсало Игуаин. Ясно е, че през това лято Роберто Манчини иска да добави нов нападател в своя състав, и предвид финансовите ресурси, които имат собствениците на Сити, то напълно нормално е с клуба да се асоциират имена като Хълк и Игуаин.

  Сподели
76