Кабайе очаква Дебюши да се присъедини към Нюкасъл


Н. Гавазов

Кабайе очаква Дебюши да се присъедини към Нюкасъл

Полузащитникът на Нюкасъл Йохан Кабайе се надява, че неговият сънародник Матийо Дебюши ще пристигне на „Спорт Директ Арена" в най-скоро време. Както е известно, „свраките" се опитват да получат защитника на Лил с цел укрепване на десния фланг на отбраната, тъй като редовно играещият в миналия сезон Дани Симпсън ще напусне тима на Алън Пардю.

Кабайе, който през миналия сезон осъществи своя трансфер в Нюкасъл също от Лил, с оптимизъм гледа на ситуацията с евентуалната покупка на Дебюши, очаквайки ръководството на клуба да вложи повече усилия за осъществяването на сделката.

„Матийо взе много трудно решението да напусне Лил. Сега се надявам, че Нюкасъл ще направи всичко възможно за да го привлече. Преди няколко дни разговарях с него и той ми каза, че иска да дойде в нашия тим. Вярвам, че Дерек Ламбиа и Майк Ашли ще направят всичко каквото трябва. Матийо иска да играе за Нюкасъл, а моето желание да се присъедини към нас е обусловено не толкова от нашата дружба, но и от това, че той е класен футболист", заяви Кабайе за The Journal.

 

  Сподели
127