Бейл: Чарли Адам е страхливец


И. Ангелов

Бейл: Чарли Адам е страхливец

Крилото на Тотнъм Гарет Бейл нарече полузащитника на Ливърпул Чарли Адам страхливец, след като шотландецът влезе изключително остро за втори път в краката на уелсеца, като този път това бе в приятелска среща. През 2011-та Адам успя да нарани връзките в глезена на Бейл и причини 3 месеца отсъствие на крилото, като Адам е известен с неразчетените си влизания:

"От това, което ми показва на терена, аз виждам, че той е страхливец. Бях изненадан от такова влизане в приятелски мач. Там сме да намерим формата си, всички ние, а това, което направи той е твърде прекалено, ако трябва да съм честен."

"Но такива са някой хора и това е грешно."

"Глезенът ми е подут - много, много подут. Сега ще трябва да изчакаме и да видим какво ще стане. Вероятно ще мина под скенер."

"В интернет има снимки от инцидента, там се вижда как той ми скъса връзките в глезена. Тогава бях аут 3 месеца и един играч ми каза, че той може отново да ми причини това. Сериозно, аз нищо не съм му направил. А той вече два пъти ме осакатява."  

                         

"Щях да разбера, ако без да иска не прецени шпагата си, дори в приятелска среща. Но топката бе на 10 метра от нас и той се прицели в глезена ми. Когато това се случи ти очакваш човека поне да се извини. Но той не го направи и аз дори не искам това от него."

"Той просто е такъв човек. Правил го е и преди, така че няма да приема извинения. Аз просто искам да играя. Това е ласкателство, когато виждаш, че могат само така да те спират, но това застрашава кариерата. Сериозно е. Не е спортсменско и не мисля, че играчите трябва да го правят."

  Сподели
140