Юнайтед все още не е отправил запитване за Бейнс


Н. Гавазов

Юнайтед все още не е отправил запитване за Бейнс

Манчестър Юнайтед все още не е отправил нито запитване, нито официална оферта за покупката на левия защитник на Евертън Лейтън Бейнс, съобщава ESPN. Както е известно, в английската преса се появиха спекулации, че Сър Алекс вижда в 27-годишния футболист на „карамелите" заместник на Патрис Евра. Но сега, когато до края на лятото остава само един месец, се оказва, че Юнайтед до този момент все още не се е обръщал към Евертън за Лейтън.

„Към нас не е постъпвало никакво предложение от Юнайтед. Всяка седмица ни задават един и същ въпрос и всеки път аз трябва да отговарям едно и също. На крачка сме от това да бъдем задавени от тези спекулации. В продължение на два месеца хората говорят, че Юнайтед е направил предложение за Бейнс, но това не отговаря на истината", цитира ESPN свой източник от ръководството на Евертън.

В неделя Daily Mirror повдигна една друга тема, а именно, че „червените дяволи" неочаквано са проявили интерес към Ашли Коул от Челси. Според изданието, европейският шампион няма намерение да предлага нов договор на опитния защитник и в момента се търси негов заместник. От своя страна Сър Алекс е готов да приеме Коул на „Олд Трафорд".

 

  Сподели
86