Еден Азар: Прекалявате, като ме сравнявате с Меси


И. Ангелов

Еден Азар: Прекалявате, като ме сравнявате с Меси

Полузащитникът на Челси Еден Азар заяви, че е преувеличение, когато хората го сравняват с Лео Меси от Барселона. Белгиецът пристигна в тима на "сините" от Лондон за 32 милиона лири и от него се очаква да е истинско откритие за Висшата лига. 21-годишният обаче заяви, че не го интересуват очакванията на пресата. The Sun цитира:

"Меси е най-добрият на света и е преувеличение да се мисли, че мога да стана толкова добър. Щастлив съм, че хората виждат прилики между нас. Когато ми говорят така се замислям за успехите, които мога да донеса в Челси. Има трудности, които ще трябва да преодолея преди това."

"Всъщност наставника решава дали ще играя роля като на Меси в Барса или ще трябва да играя по начина на Еден Азар."

"Аз реших да дойда тук, като триумфа в Шампионска лига бе най-убедителен аргумент и голям фактор за това. Това е фантастичен клуб с фантастични играчи и мога да прогресирам като играч. А и от тук по-лесно се прибирам у дома си, отколкото ако бях избрал Манчестър."

"Имам афинитет към Висшата лига, тя винаги е била най-добрата. Вълнуващо е сега да съм част от нея. Атмосферата на стадионите тук е по-добра от където и да било по света и също така тук конкуренцията за всяко място е жестока. Миналата година е чудесен пример за това."

  Сподели
82