Лаудруп разкри, че няма да застане на пътя на Джо Алън към Ливърпул


И. Ангелов

Лаудруп разкри, че няма да застане на пътя на Джо Алън към Ливърпул

Михаел Лаудруп, босът на Суонзи, разкри, че няма да пречи на трансфера на Джо Алън в Ливърпул, след като играча на Суонзи би искал такъв ход. Новият бос на Ливърпул Брендан Роджърс се интересува от уелското крило след като той игра добре под негово ръководство в последната кампания на "Либърти Стейдиъм".

TalkSport цитира: "Не съм говорил с Джо скоро. С никой от тримата си олимпийски играчи не съм говорил, а и с Ливърпул не сме контактували."

"Аз говоря с председателя всеки ден. Съгласихме се, че като дойде оферта от тима ще говорим с играча. Не можем да направим нищо без такъв разговор. Сега проблемът е, че той трябва да се концентрира над Олимпийските игри и след това да се занимава с останалото."

"Можем да накараме играчите си да останат насила, но как би ни помогнало това? Така не става. По-добре е да се намери решение за двете страни, което да ги удовлетвори."

"Трябва в тази професия винаги да си крачка напред и подготвен за всичко. Трябва да имаш едно на ум за всяка позиция на терена. Когато на 31-ви август трансферния прозорец затвори, трябва да дишаш спокойно, но през януари ще е същото."

  Сподели
91