Реал предлага за Модрич само 27 милиона паунда


Н. Гавазов

Реал предлага за Модрич само 27 милиона паунда

Трансферът на полузащитника на Тотнъм Лука Модрич в Реал Мадрид се оказа на границата на срива, след като президентът на испанския клуб Флорентино Перес заяви, че е готов да заплати за хърватския национал не повече от 27 милиона евро.

Както е известно, вчера мениджърът на „шпорите" Андре Вилаш-Боаш призна, че ще пусне Модрич само при положение, че за него бъде направено достойно предложение в размер на 35 милиона евро.

Реал Мадрид обаче не е готов да похарчи тези пари за трансфера на 26-годишния хърватин. Според думите на Перес, бюджетът на неговия клуб е ограничен и не позволява да бъдат изразходвани повече от 35 милиона евро (Б.ред. 27.3 млн. паунда).

„Лимитът за трансфер на Модрич е 35 милиона евро. Ние няма да платим повече от тази сума", цитира Daily Mail думите на Перес.

Тази новина със сигурност би заинтригувала Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен, които също се интересуват от услугите на хърватския национал. По всичко изглежда, че тази сага може да се проточи до самия край на трансферния прозорец, ако разбира се самия Модрич не промени мнението си.

 

  Сподели
207