Вилаш-Боаш: Челси се ръководи изцяло от Абрамович


П. Пенков

Вилаш-Боаш: Челси се ръководи изцяло от Абрамович

Новият мениджър на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш сподели, че се чувства по-добре в шпорите отколкото в предишния си клуб Челси, като добави, че през новата кампания се надява да донесе трофеи на "Уайт Харт Лейн". Португалецът зае поста си по-рано този месец след неуспешния си престои в Челси. Когато беше попитан дали се чувства по-добре в Тотнъм отколкото в Челси, Вилаш-Боаш отговори:

"Имам чувството, че принадлежа на този клуб. Това е отбор пълен с традиции, които все още изучавам и на които се възхищавам. Челси също има своите традиции, които драматично се промениха след 2003 година. Трябва да изпълня очакванията и да поведа клуба по правилния път."

"Пристигнах тук по-подготвен и като цяло по-добър мениджър от преди. Челси и Тотнъм са тотални различни отбори, тъй като проектът за развитие при едните се води изцяло от неговия собственик. Да, Челси спечели ФА Къп и Шампионска лига, но причината е, че те не бяха отпаднали от тях до месец февруари. Относно Тотнъм мога да се похваля, че имаме ново тренировъчно игрище, а скоро и нов стадион. Това, което желая е да подобрим представянето си и да спечелим нещо," добави Вилаш-Боаш.

  Сподели
114