Сигурдсон се прицели в титли с Тотнъм


И. Ангелов

Сигурдсон се прицели в титли с Тотнъм

Полузащитникът на Тотнъм Гилфи Сигурдсон заяви, че иска да се бори за трофеи на всеки фронт, след като се присъедини към столичния клуб. 22-годишният отхвърли бившия си бос от Суонзи Брендан Роджърс за Ливърпул и се присъедини към тима на Андре Вилаш-Боаш, който според него има по-големи шансове за успехи.

SpursTV предаде: "Много съм щастлив да съм тук. Това е голям клуб с фантастични играчи. Ние сме голям клуб и искаме да се целим в печелене на лигата и друго злато."

"Най-важното е да започнем силно в лигата и с добра инерция да поемем Лига Европа. Ясно е, че ФА Къп е цел, и искаме да се борим на всеки фронт."

"Вилаш-Боаш е страхотен. Много е позитивен след като дойде тук и се чувства привилегирован да е на тази позиция. Мисля, че се вижда, всеки се наслаждава след първите дни тренировки. Тима изглежда добре и никой няма търпение сезонът да започне."

"Аз бих искал да играя максимално много и да печеля трофеи, защото отбора е достатъчно добър. Базата е невероятна. Тя е сред най-добрите в Европа, ако не в света. Когато започнем да тренираме там ще е невероятно."

  Сподели
86