Официално: Жи-Сун Парк подписа с КПР


А. Павлов

Официално: Жи-Сун Парк подписа с КПР

Куинс Парк Рейнджърс подписа двегодишен договор с полузащитника на Манчестър Юнайтед Жи-Сун Парк. КПР е платил на Юнайтед два милиона паунда за услугите на халфа, като трансферната сума може да нарасне до пет милиона паунда в зависимост от представянето на Парк. 31-годишният южнокореец сподели, че не е могъл да устои на плановете, които мениджърът на КПР Марк Хюз и президентът на клуба Тони Фернандес са му представили. "Знам, че Куинс Парк Рейнджърс иска да се развива и аз искам да му помогна да стигне до следващото ниво. Имаше и други оферти към мен, но парите не са важни", заяви Парк по време на първата си пресконференция като футболист на КПР.

Припомняме, че бившият южнокорейски национал записа цели седем сезона в Манчестър Юнайтед, като при "червените дяволи" полузащитникът спечели четири пъти титлата във Висшата лига, три пъти Купата на Лигата, два пъти Къмюнити Шийлд, веднъж Шампионската лига и световното клубно първенство.

С идването си на "Лофтус Роуд" Парк се превръща в шестото ново попълнение на Куинс Парк Рейнджърс за това лято. Същевременно халфът е вторият играч от Манчестър Юнайтед, който през настоящия трансферен прозорец преминава в клуба от Лондон, след като през миналата седмица манчестърци преотстъпиха Фабио Да Силва на КПР за срок от една година.

  Сподели
111