Ди Матео: Лампард има голямо бъдеще в Челси


Н. Гавазов

Ди Матео: Лампард има голямо бъдеще в Челси

Роберто ди Матео заяви, че Франк Лампард и Джон Тери отново ще формират ядрото на Челси през следващия сезон. Италианският специалист намекна също така, че очаква Лампард да подпише нов договор. Както е известно, заместник-капитанът на „аристократите" се намира в последната година на своя договор с лондончани и от януари ще може да преговаря с други клубове.

Ди Матео, който помогна на Лампард да се адаптира по-лесно към позицията си зад Хуан Мата смята да задържи Франк и освен това е убеден е, че 34-годишният англичанин има много добри години пред себе си.

„Ако не се случи някаква неприятност, Франк може да играе на високо ниво още много години. В края на миналия сезон той се представи много добре и осъществи няколко ключови асистенции. Разбира се, на определена възраст трябва повече време за възстановяване. Но аз не виждам някакъв проблем тук. Клубът ще вземе решение за него, но със сигурност през следващия сезон той ще бъде тук", заяви Ди Матео за The Telegraph.

„Относно Тери, той е нашият капитан, нашият лидер. Очаквам от него да бъде на същото ниво и през следващия сезон", допълни италианският специалист.

 

  Сподели
93