Ван Перси се готви за среща с ръководството на Арсенал


Н. Гавазов

Ван Перси се готви за среща с ръководството на Арсенал

Капитанът на Арсенал Робин ван Перси завърши своя отпуск и се завърна в Лондон за да проведе поредният кръг от преговори с ръководството на своя клуб. Именно по време на своята почивка на Карибските острови нападателят направи изявление, че няма да подпише нов договор с Арсенал заради разногласия с избрания от ръководството на „артилеристите" курс на развитие.

Сега отпуската на холандеца завърши и вчера той пристигна в Лондон. В следващите няколко дни Ван Перси трябва да се срещне с мениджъра Арсен Венгер и изпълнителният директор Иван Газидис.

За ръководството на Арсенал не е новина, че Робин се отказва от новия договор, тъй като след края на миналия сезон страните вече обсъждаха този въпрос. Изненадата идва от факта, че нападателя изказа публично позицията си.

Сега Арсенал и Ван Перси трябва да решат как ще действат. Ако босовете така и не успеят да убедят Робин да подпише нов контракт, то вероятно ще се задейства процедура по продажбата на играча, който през следващия месец навършва 29 години.

 

  Сподели
85