Ди Матео: Дубъла не означава нищо в новия сезон


И. Ангелов

Ди Матео: Дубъла не означава нищо в новия сезон

Мениджърът на Челси Роберто Ди Матео призна, че е ясно, че ще бъде оценяван чрез резултатите на тима в новата кампания, и всичко постигнато досега от него няма значение. Италианецът се готви да поеме тима за първия си пълен сезон, след като бе назначен официално миналия месец. Sky Sports предаде думите му:

"Много съм щастлив да съм тук. Щях да приема всяко решение на борда на директорите, но сега нямам търпение да започна работа с тази група играчи и дано донеса още успехи. Напрежението винаги е било тук. Спекулациите започнаха още с първия ми момент тук."

"Аз просто се концентрирах над работата си и всеки може да пише и казва каквото си иска. Аз съм във футбола цял живот. Зная, че мениджърите се оценяват според резултатите, това е. За мен няма да е различно."

"Края на сезона бе уникален за нас и постигнахме целите си, но това вече е минало - сега гледаме към бъдещето и новото начало. Трябва да започнем силно и да се състезаваме на всеки фронт. В Челси винаги гледаш да участваш до последно и да спечелиш трофеи накрая. Приоритетът ни е да предизвикаме титлата."

  Сподели
121