Иванович не се е клел във вярност на Челси


Н. Гавазов

Иванович не се е клел във вярност на Челси

Защитникът на Челси Бранислав Иванович опроверга думите на своя агент, който твърдеше, че сърбинът е верен на „аристократите", а Реал Мадрид му е абсолютно безинтересен. Както е известно, още през месец май Бранислав заяви, че знае за интереса на Реал към своята персона. Но скоро след това се появи интервю на неговия агент Владо Борозан, който опроверга слуховете и заяви, че Иванович не планира да напуска Челси.

На практика се оказва, че Борозан повече не представлява интересите на Иванович. Едновременно с това Бранислав се изказа много внимателно относно своето бъдеще, което вероятно ще породи нова вълна от слухове.

„Аз видях в пресата интервю с агент Владо Борозан. Само искам да отбележа, че той не е мой агент и няма право да дава изявления от мое име. Що се отнася до слуховете за мото бъдеще, ние ще видим. Каквото и да се случи, това касае само мен, Челси и моите настоящи представители. Към момента съм горд, че съм играч на Челси", заяви Иванович за Sky Sports.

„По моя договор остават още четири години, аз току що спечелих Шампионска лига, току що спечелих капитанската лента в националния отбор и сега се готвя да прекарам отпуската със семейството си, за да презаредя батериите си и да се подготвя за нвоия сезон", каза още защитникът на Челси.

 

  Сподели
86