Саня: Ван Перси остава, ще претендираме за титлата


И. Ангелов

Саня: Ван Перси остава, ще претендираме за титлата

Защитникът на Арсенал Бакари Саня вярва, че Робин ван Перси ще остане в клуба въпреки информациите, че холандецът ще напусне "Емирейтс" през това лято. Ван Перси, който вкара 30 гола в лигата за "топчиите" този сезон, има година в контракта си и е следен от големите европейски грандове. Саня обаче заговори пред Daily Mirror:

"Уверен съм, че Робин ще остане. Той е пълен професионалист и от началото ни помагаше да стигнем трето място. Искаме го тук. Всеки е благодарен, че той направи такъв добър сезон и това показа колко е важен за нас."

"Той е наш капитан и се отнася към отговорностите си много сериозно. Дава всичко като играч и капитан."

"Освен това искаме още играчи в тима. Лукаш Подолски дойде вече и той е германски национал и качествен играч. М'Вила може да има голямо влияние. Не съм сигурен в английския му, но и на мен ми отне време. Мисля, че той ще се впише също. В Арсенал се говори много френски и това ще му е в помощ."

"Мисля, че можем да предизвикаме титлата догодина. Показахме на какво сме способни. Миналото лято напуснаха Фабрегас и Насри. Беше трудно и за феновете, а стана един луд,луд сезон. Ние се борехме въпреки всичко и това показа, че сме претенденти. Този сезон ни даде увереност за следващия. Ако нямахме толкова контузени щяхме да стигнем до трофей."

  Сподели
107