Данчев: Бербатов няма нищо против да играе в ПСЖ


Н. Гавазов

Данчев: Бербатов няма нищо против да играе в ПСЖ

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бератов няма нищо против да премине в Пари Сен Жермен, обяви агентът на голмайстора на Висшата лига за миналия сезон Емил Данчев. Както е известно, българинът иска да напусне „Олд Трафорд" преди началото на следващия сезон, след като въпреки качествата си бе пренебрегван от Сър Алекс през изминалата кампания на отбора.

31-годишният футболист започна само в пет мача от Висшата лига и неотдавна даде ясно да се разбере, че времето му с фланелката на „червените дяволи" е изтекло. Българинът е свързван с редица европейски грандове като Байер Леверкузен и Лацио, а неотдавна се появиха спекулации, че може да стане разменна монета по евентуална сделка за Роберт Левандовски от Борусия Дортмунд.

Въпреки това, ПСЖ също проявява интерес към Бербатов, който преди 12 месеца бе свързван с френския клуб.

В интервю за радиостанция RMC Емил Данчев призна, че преминаването на Митко в отбора воден от Карло Анчелоти е опция.

„В пресата има много спекулации по отношение на Димитър. Но истината е, че ПСЖ действително може да го заинтересува, защото той иска да играе в Шампионска лига през следващата година. Освен това, по-рано български играч никога не е играл за този френски клуб. Няма да е лошо наистина", заяви Данчев.

 

  Сподели
95