Уигън даде ултиматум на Роберто Мартинес


Н. Гавазов

Уигън даде ултиматум на Роберто Мартинес

Президентът на Уигън Дейв Уилън постави пред своя мениджър Роберто Мартинес седемдневен срок, през който испанският специалист е длъжен да вземе решение относно своето бъдеще. Както е известно, в началото на месец май „латиксите" дадоха разрешение на наставника на тима да започне преговори с Ливърпул. Също така 39-годишният мениджър е свързван с Астън Вила.

Уилън смята, че ще е неправилно този процес да се проточи във времето, още повече, че трябва да започне подготовката за новия сезон. След завръщането на Мартинес, който в момента се намира на Карибите, от него ще се изисква да вземе окончателно решение за бъдещето си.

„Роберто ще остане в Барбадоса до следващия вторник и след неговото завръщане аз ще му дам една седмица да вземе решение. Разбирам, че всички нас ни мъчи неизвестността, но съвсем скоро ще получим отговор, един или друг. Всичко много се затегна, но аз мога да кажа, че за мен е важно само едно нещо - бъдещето на Уигън", сподели Уилан за ESPN.

„Важното е да бъде решен този въпрос, иначе няма как да се движим напред и да се готвим за новия сезон", каза още босът на Уигън.

 

  Сподели
105