Дрогба: Торес е бъдещето на Челси


Н. Гавазов

Дрогба: Торес е бъдещето на Челси

Нападателят на Челси Дидие Дрогба призова запалянковците на отбора да не се натъжават от неговото напускане, още повече, че с голмайсторските задължения през новия сезон отлично ще се справи Фернандо Торес. Както известно, след финала в Шампионската лига испанският национал се оплака, че по време на сезона не е използван както трябва, а също и от това, че не намери място в стартовия състав на „сините" за мача на „Алианц Арена".

Снощи стана ясно, че нещата за Фернандо ще се променят коренно през новия сезон, след като Челси официално обяви, че основният конкурент на Торес - Дидие Дрогба напуска клуба. 34-годишният футболист от Кот д'Ивоар е уверен, че испанеца може успешно да го замени.

„Ние имаме много добри отношения с Фернандо. И двамата разбираме много добре, защо не може да играем заедно. Но сега всичко е в миналото. Торес е бъдещето на Челси. Зная, че му беше тежко, но той доказа своето мъжество. Следващият сезон ще бъде неговия сезон. Ще се опитам още да си поговоря с него", заяви Дрогба за ВВС.

 

  Сподели
81