Сити напуска борбата за подписа на Азар?


Н. Гавазов

Сити напуска борбата за подписа на Азар?

Манчестър Сити смята исканията на полузащитника на Лил Еден Азар относно работната заплата за прекалено високи и нереалистични", съобщава The Telegraph. Независимо, че Сити е лидер в преследването на белгийския национал, клубът от „Етихад Стейдиъм" е дал да се разбере, че не смята да удовлетворява неговите желания за висока заплата - според медиите на Острова, Азар желае да получава 200 000 паунда на седмица, докато Сити е готов да заплаща не повече от 110 000 паунда.

Високите цифри, за които настоява Еден ще го направят най-скъпо заплатения играч на „гражданите" след Карлос Тевес и Яя Туре. Ръководството на клуба обаче няма никакво намерение да санкционира сделката, според която белгиеца ще взема повече от Серхио Агуеро, Давид Силва и капитана Венсан Компани.

По този начин английският шампион е готов да се откаже от борбата за подписа на Азар, което моментално прави Челси фаворит за подписа на играча, тъй като се смята, че другият претендент за лидера на Лил - Манчестър Юнайтед също няма да удовлетвори исканията на играча.

 

  Сподели
90