Лукаку: Никога няма да простя на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Лукаку: Никога няма да простя на Вилаш-Боаш

Нападателят на Челси Ромелу Лукаку започна жилеща атака срещу бившия мениджър на тима Андре Вилаш-Боаш, заявявайки че никога няма да прости на португалеца за отношението му към него. Както е известно, 19-годишният талант бе привлечен на "Стамфорд Бридж" преди началото на сезона, но получи редки шансове за изява от страна на бившия си наставник

„Има един човек, на когото никога няма да простя това, което той направи с мен - предишния ми мениджър. Говорим за начина, по който той ме третираше и разговаряше с мен. Още от самото начало. Всичко бе много странно. Не можах да понасям начина, по който се отнася с мен. Така и не получих обяснение. Уведомих и клуба за всичко това. Разбирам, че той самият бе под сериозно напрежение, но аз мислех и за себе си. Последните месеци бяха по-добри за мен", заяви Лукаку за Sport Wereld.

Нападателят получи малко повече игрово време при Ди Матео, но така и не намери място в състава за триумфа в Шампионска лига в събота. Все пак Ромелу изрази задоволството си от резултата.

„Аз не можех да повярвам. Трябваше да помисля: „Дали това се случва? Наистина ли сме европейски шампиони?"....Животът ми се промени, а аз съм само на 19 години", допълва нападателя.

 

  Сподели
99