Бъдещето на Дрогба в Челси остава неясно


Н. Гавазов

Бъдещето на Дрогба в Челси остава неясно

Дидие Дрогба ще проведе разговори с Челси следващата седмица, след като благодарение на неговия героизъм снощи „сините" триумфираха с Купата на европейските шампиони. 34-годишният нападател вкара късен гол срещу Байерн, с който върна своите в играта срещу Байерн Мюнхен, преди да бъде разиграна печелившата серия от изпълнение на дузпи.

Но слуховете около бъдеще на футболиста от Кот д'Ивоар продължават да съществуват и той е готов да отвори нова глава в своята кариера, продължавайки изявите си в Китай.

Запитан, дали решаващата дузпа беше последният му удар за клуба от „Стамфорд Бридж", Дрогба заяви: „Това беше последният ми удар за сезон. В такъв емоционален момент не се вземат важни решения. Аз не искам да говоря за бъдещето си. По-важно е това, което постигнахме", заяви Дрогба за Sky Sports.

Президентът на Челси Брус Бък похвали приноса на нападателя, но бе доста предпазлив, когато се стигна до обсъждане на бъдещето на играча в клуба.

„Дидие е голям футболист и той го доказа отново. Той е добър човек и страхотен играч. Заедно с главния изпълнителен директор и агента на Дидие ще обсъдим през следващата седмица нещата около него и ще видим какво ще стане. Мисля, че трябва да направим най-доброто за Челси и най-доброто за Дрогба", заяви Бък за Sky Sports.

 

  Сподели
84