Гарет Бари: Това е най-успешният ми сезон в кариерата


И. Ангелов

Гарет Бари: Това е най-успешният ми сезон в кариерата

Полузащитникът на Манчестър Сити Гарет Бари описа свършилата кампания като най-добрата за него в личен план. Бари беше ключова част от състава на "гражданите" през годината, като в последствие той попадна в тима на Рой Ходжсън за Евро 2012. 31-годишният заговори пред The Sun за своята кампания : 

"Това определено е най-добрата ми кампания. Броя мачове, които изиграх, като се има предвид състава, който имаме, бе брилиантен."

Бари изигра 34 от 38-те мача във Висшата лига и общо 44 мача във всички състезания.

"Доволен съм от представянията си и съм доволен, че всичко се разви така. Да попадам в Отбора на годината и да получавам лични награди никога не ми е било цел. Важното е, че колегите ми ме ценят и говорят за мен добре. А и мениджърът - това е добре за мен."

"Това е перфектният клуб за мен. Схемата на игра с двама дефанзивни халфа ми харесва, и ми приляга, макар че вкарах само един гол през годината."

"Чувствам, че мога да продължа така до средата на 30-те си години. Дано това да е в Сити. Няма да играя всяка седмица, не очаквам това, но искам да се боря за титли през следващите години и за какво повече мога да мечтая всъщност."

"Като се замисля, направих правилните решения за себе си, когато реших да напусна Астън Вила и да откажа на Ливърпул, който е страхотен клуб."

  Сподели
81