Юнайтед приближава първото си попълнение - Ник Пауел


И. Ангелов

Юнайтед приближава първото си попълнение - Ник Пауел

Sport360 потвърди информацията, че Манчестър Юнайтед е на подпис от привличането на една от младите звезди на английския футбол - Ник Пауел. Феновете на тима с право може да попитат "Ник кой?", след като вице-шампиона както винаги действа тихо и ще вземе за малко пари младата звезда на Крю Александра.

Докато Юнайтед все още се свързва с големите имена като Азар от Лил и Кагава от Борусия, Сър Алекс побърза с първото си ново попълнение - 18-годишният от Крю.

Според информацията 4 милиона ще е сделката между двата тима за играча, който вкара 15 гола този сезон, и ще играе на финалния плейоф за влизане в Лига Две на "Уембли".

Пауел не успя да материализира трансфер в Ливърпул през сезона, и носи етикета на най-добрият млад играч, излизал от известната академия на Крю, от години насам. Той е първият играч, който обира наградите на сезона безапелационно за тима - Играч на сезона и Млад играч на сезона. Той е наблюдаван от множество отбори.

Фъргюсън лично е ускал да провери момчето, докато скаути от Арсенал, Тотнъм и Eвертън посещяват всяка негова среща. Сега Юнайтед е в пол позиция за атакуващия полузащитник и изглежда плановете за подновяването на тима от "Олд Трафорд" започват.

  Сподели
89