Роджърс от Суонзи отряза Ливърпул за мениджърския пост


И. Ангелов

Роджърс от Суонзи отряза Ливърпул за мениджърския пост

Брендан Роджърс е отхвърлил предложението на Ливърпул да поеме отбора. Мениджърът на Суонзи Сити е бил поканен на интервю за заместник на Кени Далглиш, но той е заявил, че не иска да се замества в работа, в която са намесени толкова много мениджъри от света - Пеп Гуардиола, Фабио Капело, Роберто Мартинес и Андре Вилаш-Боаш са спряганите имена.

Роджърс заяви още, че би било проява на неуважение към феновете на Суонзи да поеме друг тим в лигата. Той подписа тригодишен нов контракт с тима от "Либърти Стейдиъм" и сега амбициите му са да надгради над състава, който впечатли в първия си сезон в елита. Суонзи публикува на официалната си страница:

"Суонзи Сити може да потвърди, че Ливърпул предприе ход за Брендан Роджърс, като съобщението бе прието от председателя Хю Дженкинс тази сутрин. Клуба е щастлив да заяви, че Брендан е отказал да преговаря за свободната позиция на "Анфийлд". 

"Мениджърът на Суонзи в момента работи здраво за заздравяването на състава за новата кампания във Висшата лига. Клуба няма да коментира повече този въпрос."

  Сподели
88