Дрогба е готов да се възползва от своя последен шанс


Н. Гавазов

Дрогба е готов да се възползва от своя последен шанс

Нападателят на Челси Дидие Дрогба се надява, че победата над Байерн Мюнхен на 19 май ще заличи печалните спомени за финала на Шампионската лига в Москва. 34-годишният ивоариец не изпитва никакви илюзии относно своето бъдеще и разбира, че в събота той ще има последен шанс в кариерата си да спечели Шампионска лига.

Дидие вече беше близо до това постижение, но през 2008 година „сините" загубиха от Манчестър Юнайтед. Нападателят се надява, че този път всичко ще се развие както трябва.

„След Москва ние мислехме, че на следващата година отново ще се класираме за финала. Но това е Шампионска лига - тук е много трудно да стигнеш до финала и аз мисля, че ние напълно заслужихме да бъдем тук сега. Аз изпитах много разочарования, но имам и много забележителни спомени за различните финали. Ще се постарая така, че този финал да стане такъв", цитира Sky Sports думите на Дрогба.

„Проведох много мачове за Челси, но този ще бъде нещо особено, защото едва за втори път ще участваме на финал в Шампионска лига. Ще направим всичко възможно, за да бъдем готови за сблъсъка с немския отбор", допълва нападателя.

 

  Сподели
77