Дейв Уилън: Ливърпул прилича на морга


Н. Гавазов

Дейв Уилън: Ливърпул прилича на морга

Собственикът и президент на Уигън Дейв Уилън реши да разубеди своя мениджър Роберто Матртинес от евентуално преминаване в Ливърпул, сравнявайки мърсисайдския клуб с морга. Съгласно слуховете в английската преса, испанският специалист се явява фаворит за мениджърския пост на „червените" след като в сряда Кени Далглиш беше освободен по решение на своите босове.

Уилън се съмнява, че работата на „Анфийлд" е толкова привлекателна.

„Техният клуб притежава великолепни запалянковци, но самото място прилича повече на морга, на мъртво място, място без сърце. За техните фенове това е много досадно", заяви Уилън за ESPN.

„Аз ни най-малко не се съмнявам, че те искат моя мениджър, който се явява фаворит за Уест Бромич и за Астън Вила, а сега и за Ливърпул. Аз не знам, кого ще изберат, но мога да кажа, че все още не са отправили предложение за Роберто. Ако той реши, че трябва да отиде в голям клуб и изпитанието му подхожда, аз ще взема неговата страна и ще го пусна. Но не мисля, че на него му трябва да тренира Ливърпул. По-добре ще бъде да остане с нас", каза още президентът на Уигън.

 

  Сподели
74