Скоулс продължи договора си с Юнайтед


Н. Гавазов

Скоулс продължи договора си с Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън потвърди, че ветеранът Пол Скоулс е продължил контракта си с клуба за още една година. Както е известно, миналото лято полузащитникът завърши кариерата си, но в хода на сезона се завърна триумфално в игра. При непосредственото участие на ветерана, Юнайтед събра 89 пункта - за първи път в историята на Висшата лига вторият отбор спечелва толкова много точки.

„Червените дяволи" не успяха да станат шампиони, но Сър Алекс продължава да вярва в своите играчи, в това число и Скоулс, на чиято сметка има 4 гола. Мениджърът е успял да убеди полузащитника, който ще отбележи своята 38-годишнина, оставяйки още един сезон.

„Сделката е сключена. Ние си поговорихме и той се съгласи да остане. Аз се радвам за това. Той знае, че миналото лято допусна грешка. Сега разбира, че ако в следващия сезон проведе 25-30 мача, това ще бъде на високо ниво. Ние добре познаваме Пол. Той се намира тук от детството си и ние знаем, как да го използваме най-правилно", заяви Сър Алекс за клубната телевизия на Юнайтед.

 

  Сподели
74