Туре: Манчини изигра всички - винаги мислеше, че сме шампиони


И. Ангелов

Туре: Манчини изигра всички - винаги мислеше, че сме шампиони

Яя Туре разкри, че мениджърът Роберто Манчини винаги е вярвал в триумфа на Манчестър Сити във Висшата лига, въпреки всичко това, което изговори пред медиите в процеса на сезона. Италианецът често е говорил в съблекалнята, как винаги може да се играе за всичко, но пред медиите той заяви, че всичко е приключило, когато Юнайтед бе напред.

CNN цитира Туре: "Винаги вярваме в себе си, защото имаме качествени играчи. Фантастични играчи. Мисля, че ключът бе в Манчини, който си измисли тези речи, а започна да ни мотивира в съблекалнята."

"Toй каза:'Момчета, не трябва да се предаваме сега, знаете това, защото Висшата лига е такава и Юнайтед може да загуби точки, а ние трябва да сме там. Трябва да вярваме до края, защото сега сме в най-трудното първенство в света и трябва да продължаваме. Да продължим да печелим и да приближим върха."

"Той е невероятен човек, който винаги се бори да помогне на играчите си и да ги държи във форма. Мисля, че всичко, което направи тази година, е фантастично. Висшата лига е толкова трудна."

  Сподели
85