Яя Туре: Манчини е невероятен


И. Ангелов

Яя Туре: Манчини е невероятен

Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре заяви, че Роберто Манчини е повярвал в своя състав в най-важното време за кампанията и по този начин той е допринесъл максимално за подминаването на Манчестър Юнайтед на върха във Висшата лига. Сити изоставаше с 8 точки, но след неблагоприятен период за Юнайтед, тима се възползва максимално, а Туре заяви:

"Всичко е заради Манчини - той е невероятен бос. Винаги вярваше в нас. Винаги гледа да ни каже:'Moмчета, вярвайте в себе си. Maн Юнайтед може да загуби точки. Тогава най-важното ще е да продължим с победите.'

"А ако Юнайтед загуби още, ние трябва да печелим още. Това и направихме."

"Горди сме с победата над Нюкасъл, но сега да гледаме напред. Ще е страхотно да спечелим титлата, защото аз затова дойдох тук. Да правя история. Надявам се да го направя в последната седмица. Но ние знаем, че ще е трудно срещу КПР."

Туре заговори за своите голове с Нюкасъл: "Да, беше много важно, но брилиантно? Мисля, че не. Вкарвал съм по брилиантни голове в Барса. Но съм доволен, че вкарах във важен мач и в точното време. Това е важен гол за отбора."

  Сподели
86