Евра иска изненада днес


И. Ангелов

Евра иска изненада днес

Патрис Евра от Манчестър Юнайтед се надява сезонът да готви поне още една изненада преди всичко да се реши за титлата. Той иска обаче това да стане в полза на Юнайтед, който да се окаже шампион. Неделния ден постави Юнайтед в позиция, в която до времето на мача си ще знае резултата от срещата на Ман Сити.

United Review показа: "Боли ме да мисля, че бяхме с 8 точки напред и позволихме на Сити да се върне и да има голям шанс за титлата."

"Това е реалността и не можем да се скрием от нея. Още мисля, че имаме шансове. Имаше прекалено много завъртания през този сезон - много странни резултати. Така че затова имам надежда все още. За да си оставим шансове обаче ние трябва да побеждаваме. Това означава победи в последните 2 срещи, като започнем със Суонзи."

"Мисля, че ще е отворен мач, така че трябва да не допускаме гол. Трябва да сме солидни отзад и да реализираме всяка своя ситуация пред гола. Няма да е лесно, Суонзи е тим, който владее повече топката и е важно да пресираме от рано. Трябва до последната минута да покажем правилно отношение към мача."

  Сподели
90