Рамирес: С Торес можем да победим всеки


И. Ангелов

Рамирес: С Торес можем да победим всеки

Полузащитникът на Челси Рамирес заяви, че завръщането в голова форма на Фернандо Торес е най-доброто, което се е случило напоследък на тима от Лондон. Испанецът вкара хетрик в погрома на Челси над КПР на "Стамфорд Бридж" и бразилския му колега остана много доволен от това, като заговори пред Goal.com:

"Какво е най-доброто в Челси? Самочувствието ни се повдигна и имаме Фернандо Торес, който отново вкарва. Сега можем да победим всеки и го показахме на "Камп Ноу" в полуфинала срещу Барселона в Шампионска лига."

Рамирес продължи за финала на ФА Къп: "За мен това е мача на сезона, защото няма да мога да взема участие във финала на Шампионска лига, а аз много искам да спечеля титла тази година. Сега е решаващата фаза на сезона за нас. Постигнахме много повече, отколкото хората предполагаха, че можем."

"В психологически аспект ние нарастнахме много през последните седмици и финалът идва в много подходящ момент. Но няма да има подценяване от наша страна. Но през август, ако някои ни бе предложил накрая на сезона да имаме 2 важни финала, ние щяхме да приемем тази сделка."

"Да играеш на "Уембли" е сбъдната мечта и освен това този ден ще остане в съзнанието ми до края на живота ми." 

  Сподели
176