Даунинг: Ще мъстя на Ди Матео, мразя го!


И. Ангелов

Даунинг: Ще мъстя на Ди Матео, мразя го!

Полузащитникът на Ливърпул Стюард Даунинг разкри, че ще търси отмъщение срещу босът на Челси Роберто Ди Матео, за това, че той е вкарал срещу любимия на играча Мидълсбро на финала на ФА Къп през 1997 година. Ди Матео като играч тогава вкара в 42-ата секунда и донесе първият от двата гола за победата на финала. 

Даунинг заговори пред Daily Mail: "От тогава го мразя и до днес!"

"Бяхме взели билети от клуба, за семействата си, които да ни гледат. Това бе добър ден, но накрая имахме само лоши спомени. Как го нарекох тогава? Това не е нещо, което мога да повторя."

27-годишният се присъедини към Ливърпул за 20 милиона и досега не оправдава цената си, след като няма гол или асистенция в 29-те си срещи за тима:

"Другите може и да не понасят критиките, но на мен ми е все тая. Лесно е да гледаш. Но не е лесно с нови играчи да се справиш добре. Има повече от 4-5 нови и не само в мен е причината за слабите резултати."

"Очаква се да дойдеш и да наредиш света, но понякога това не се получава. Виждали сте играчи, които наистина правят разликата още с привличането си. Някои големи играчи изискват време обаче. При нас сега е така. Трябва да се работи здраво - това се опитвам да правя. Показах някои неща, но ми трябва постоянство."

"Кени плати много и работи много за мен, за да ме привлече. Винаги искам да му покажа най-доброто от себе си и да види, че не е сбъркал."

  Сподели
77