Сър Алекс получава колосална сума за нови играчи


Н. Гавазов

Сър Алекс получава колосална сума за нови играчи

Както твърди The Daily Express, Сър Алекс Фъргюсън има намерение да похарчи 100 милиона паунда за трансфери, с които да подсили отбора си през лятото. Според изданието, това решение на шотландския специалист е във пряка връзка с нарастващата мощ и конкуренция на Манчестър Сити, който може да остави „червените дяволи" без трофей за пети път през последните 23 сезона.

Източници на медията от „Олд Трафорд" твърдят, че основна трансферна цел на Сър Алекс ще бъдат Еден Азар от Лил и Лука Модрич от Тотнъм. Също така босът внимателно следи представянето на Фернандо Йоренте от Атлетик Билбао.

Планира се и покупката на краен защитник тъй като Рафаел постоянно е сполетяван от контузии, а Патрис Евра през май ще навърши 31 години и вече не се представя на нужното ниво. В сферата на вниманието на Сър Алекс се намира Жорди Алба от Валенсия.

Изданието съобщава също така, че през лятото ще бъдат продадени Димитър Бербатов, Майкъл Оуен, Андерсон, Федерико Македа и Парк. Фабио да Сиква ще бъде даден под наем.

 

  Сподели
65