Компани: Зашеметен съм!


Н. Гавазов

Компани: Зашеметен съм!

Венсан Компани призова Манчестър Сити да довърши работата си в надпреварата за титлата във Висшата лига. Както е известно, белгийският национал се разписа в самия край на първото полувреме, а попадението му се оказа единственият гол в мача тази вечер.

Благодарение на своя успех, „гражданите" оглавиха таблицата за класиране с по-добра голова разлика от своя конкурент и ако успеят да спечелят гостуването си на Нюкасъл в неделя и домакинството на КПР, хората на Манчини ще триумфират с титлата за първи път от 1968 година.

Компани заяви, че играчите на Сити са на ръба да реализират детската си мечта, но призова съотборниците си да не изпадат в еуфория и да се фокусират върху остатъка от сезона.

„Зашеметен съм! Ние чакахме този момент. Далече сме от края, но дадохме на нашите фенове две победи над Юнайтед през този сезон....но трябва да довършим работата, трябва да победим в оставащите два мача", заяви Компани за ВВС.

„Някой ми изпрати СМС днес и ми каза, че ще вкарам гол. Помислих го за луд! Всичко се свежда до мечтата, която имахме като деца и всички ние искаме да постигнем толкова много", каза още бранителят.

 

  Сподели
85