Хетрик на Суарес при победата на Ливърпул над Норич (видео)


И. Ангелов

Хетрик на Суарес при победата на Ливърпул над Норич (видео)

Отборът на Ливърпул достигна до втората си победа в последните 12 срещи благодарение на гостуването си на Норич днес. Чрез хетрик на Луис Суарес гостите успяха да надделеят класически над новака и да вземат нужни три точки за Кени Далглиш, който по-рано заяви, че би искал да печели грозно, но головете днес показаха, че мърсисайдци могат да бият с красиви попадения.

В 24-ата минута Суарес вкара първото си попадение. Стивън Джерард отне топката от защитник, напредна и подаде в наказателното поле на нападателя, който матира вратаря с ляв крак от близо. Само 4 минути по-късно Суарес вкара отново - този път още по-красиво. Той напредна по крилото и навлезе по диагонала, там от много малък ъгъл с много сила и външен фалц той заби топката до гредата и вкара.

През втората част Суарес излезе едно в едно срещу вратаря на домакините в една ситуация, но опита да го прехвърли и топката премина над вратата. В крайна сметка той прехвърли Джон Руди в 82-ата минута. Това стана по невероятен начин и от повече от 35 метра. Това бе невероятен завършек на срещата и нападателят бе заменен, за да обере овациите на публиката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
92